Om HSK / Klubben / Trænere og hjælpetrænere
 Hold 1
 
 
 
 
 
 
 
 Hold 2
 
 
 
Hold 3 + 4
 

Træner:
Jace Champney startede, som træner i Horsens Rulleskøjteklub i 2019. Han deltager i træningsseminarer og stævner.
 
 
Træner:
Molly Folke Bendstrup har været med i Horsens rulleskøjteklub siden 2014. Hun er sidenhen blevet træner samt landsholdsløber på Landsholdet. Hun deltager både i stævner i udlandet og herhjemme. Derudover deltager hun også i træningsseminarer samt landsholdstræninger. 
  
Hold 5
 
Træner:
Mie Krastrup Bigum startede med at rulle som seksårig i Næstved Rulleskøjteklub. Hun har gennem årene deltaget i mange konkurrencer og stævner i disciplinerne figur, solo, show, 4-gruppe. Hun har høstet en del medaljer, og det blev bl.a. til Danmarksmester i 4-gruppe øvede i år 2009. Udover stævner i Danmark har hun deltaget i stævner i Potsdam i Tyskland og Tallinn i Estland.
Mie har igennem mere end 10 år deltaget i træningsseminarer i Berlin, både som løber og som træner. Hun har taget flere trænerkurser og har taget træneruddannelsen i Rullesport Danmark samt deltaget i dommerkursus. I 2005 startede hun som træner i Næstved Rulleskøjteklub.
I 2012 flyttede Mie til Horsens, hvor hun kontaktede Imagine Horsens,som i dag hedder Bo trivsel, som hjalp hende til, at Horsens Rulleskøjteklub blev en realitet i 2013. I juli 2021 blev Mie Bigum sammen med Ariadna Sarobe ansat, som landstræner for Talenttruppen i Kunstrulleskøjteløb.
 
Træner:
Jace Champney startede, som træner i Horsens Rulleskøjteklub i 2019. Han deltager i træningsseminarer og stævner.
 
 
 


Horsens Rulleskøjteklub | Ravnebjerget 12, Søvind - Ruller i Søvindhallen, 8700 Horsens  | Tlf.: 29700194 | 8700hsk2015@gmail.com